vineri, 19 aprilie, 2024

Doliu la DSVSA Vaslui : angajat rapus de noul coronavirus

Distribuie:

Publicat:

Colectivul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vaslui anunta cu deosebita tristete fulgeratoarea trecerea in nefiinta in seara zilei de 23.07.2020 a colegului nostru DRAGOS ROTARU. Nimeni nu este intrebat cand doreste sa plece din aceasta lume. A plecat prea devreme, lasand in urma numai tristete si durere. Fie ca bunul Dumnezeu sa poata alina durerea  familiei indoliate si sa-i odihneasca sufletul!

Am pierdut un coleg bun, un razboinic, cu inima mare care nu precupetea nici un efort sa sara in ajutor, un caracter vulcanic dar cu suflet de aur. Un om deosebit care ne-a umplut existenta de entuziasmul sau molipsitor.

S-a nascut la 26.08.1974. Peste o luna ar fi implinit 46 de ani. Doar 46.

La D.S.V.S.A. Vaslui a fost angajat,  incepand cu anul 2000, in Cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor cu intreruperi, timp in care lucrat ca asistent veterinar la Gradina Zoologica, unde si-a desavarsit meseria si dragostea pentru animale.

In anul 2009, a finalizat cursurile UNIVERSITATII BIOTERRA din Bucuresti,  Facultatea de CONTROLUL SI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE, unde a urmat si cursurile de master.

Incepand cu anul 2013, transferat in cadrul D.S.V.S.A. Vaslui din cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar Judetean, a activat in mai multe compartimente: Serviciul de Control Oficial Siguranta Alimentelor, Serviciul  Antifrauda, iar, din anul 2018, pana in prezent, in cadrul Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Barlad 2 ( Piata Mica).

Casatorit, cu doua fete, Andreea de 22 de ani, studenta care tocmai anunta cu mandrie inscrierea la master si Elena de 14 ani, eleva.  Pierderea lor este enorma. Pentru Dragos, fetele lui erau lumina ochilor. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi nemangaiati de tragica despartire.

"Cu sufletul inlacrimat de vestea disparitiei bunului nostru coleg, coplesiti de durere, ne exprimam regretele eterne.
DRAGOS, iti dorim zbor lin spre Imparatia Luminii celei Vesnice.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Colectivul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vaslui
Colegii din cadrul CSVSAO Barlad 2. "

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img