vineri, 29 martie, 2024

Doliu în lumea creștină! Un preot celebru s-a stins în mod fulgerător

Distribuie:

Publicat:

Lumea creștină a fost zguduită de o veste extrem de neplăcută. Unul dintre cei mai cunoscuți preoți din România a avut parte de un sfârșit fulgerător, care a șocat pe toată lumea. Era un duhovnic iubit și apreciat pentru tot ce făcea în meseria lui.

A murit preotul Gheorghe Colțea

Părintele Protopop Gheorghe Colțea a trecut la cele veșnice la vârsta de doar 59 de ani. Era unul dintre cei mai iubiți preoți ai Bisericii Ortodoxe Române, apreciat de o mulțime de oameni pentru harul său special și pentru scrierile și aparițiile sale televizate, din care enoriașii au extras multe învățături.

Acesta a fost paroh la Biserica „Sfântul Nicolae” din Moeciu de Jos, iar în data de 1 iulie 2006 a devenit primul protoiereu al Protopopiatului Bran-Zărneşti. Mulți oameni îi cereau ajutorul și oferea sfaturi prețioase.

Părintele Protopop Gheorghe Colțea a murit în mod fulgerător și nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit. Acesta se afla în drum spre Mitropolia Sibiului, în momentul în care i s-a făcut rău și a intrat în comă. Deși medicii au ajuns la fața locului rapid, nu s-a mai putut face nimic pentru el, iar specialiștii au constatat decesul.

Anunțul a fost făcut chiar de fiica sa, care a vrut să le transmită tuturor celor care l-au iubit că acesta nu mai este printre noi. Cu siguranța va reveni cu informații noi despre înmormântare și locul în care oamenii își pot lua rămas-bun și pot aduce un ultim omagiu.

„Cu mare durere în suflet și cu inima frântă anunț trecerea la Domnul a iubitului meu tată. Dragul meu tată, ai plecat mult prea repede de lângă noi, dar mă rog Bunului Dumnezeu să te pună lângă Sfinții pe care tu ii iubeai atât de mult și nu încetai a te ruga lor! Drum lin către o lume mai bună și plină de lumină, tată! Te iubim”, a scris fiica sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img