joi, 25 aprilie, 2024

Doliu în lumea filmului. A murit unul dintre cei mai mari actori: ”O legendă a părăsit lumea…”

Distribuie:

Publicat:

Este doliu în lumea filmului! S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți actori, la vârsta de 93 de ani. Bernard Cribbins, celebru pentru rolul din „Doctor Who” a fost, de-a lungul carierei sale de 70 de ani, naratorul programului pentru copii „The Wombles”, în anii '70.

Bernard Joseph Cribbins OBE a fost un actor și cântăreț englez a cărui carieră a durat șapte decenii. Actorul a apărut în cunoscutul serial „Doctor Who” din anul 2007 până în 2010, interpretând rolul lui Wilfred Mott.

Doliu în lumea filmului

Este doliu în lumea filmului! S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți actori, la vârsta de 93 de ani. 

„Sunt atât de norocos că l-am cunoscut. Mulțumesc pentru tot, vechiul meu soldat. O legendă a părăsit lumea. A muncit bine și după 90 de ani, recent apărând în Doctor Who și în serialul Old Jack’s Boat de pe CBeebies. Și-a pierdut soția în vârstă de 66 de ani, Gill, anul trecut. Contribuția lui Bernard la divertismentul britanic este fără îndoială. A fost unic, simbolizând ce este mai bun din generația sa și toți cei care l-au cunoscut îi vor simți lipsa”, a scris actorul Russel T Davies.

Agentul lui Bernard Cribbins a declarat că actorul a avut o carieră diversă, inclusiv un rol în serialul „Carry On”.

„A muncit bine și după 90 de ani, recent apărând în Doctor Who și în serialul Old Jack's Boat de pe CBeebies. Și-a pierdut soția în vârstă de 66 de ani, Gill, anul trecut. Contribuția lui Bernard la divertismentul britanic este fără îndoială. A fost unic, simbolizând ce este mai bun din generația sa și toți cei care l-au cunoscut îi vor simți lipsa”, a mai declarat agentul actorului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img