sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Doliu în lumea medicală din România. S-a stins din viață unul dintre cei mai buni doctori din țară

Distribuie:

Publicat:

Este zi de doliu în lumea medicală din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de veste, însă iată că unul dintre cei mai buni doctori de la noi din țară s-a stins din viață. Nimic nu a prevestit această tragedie cumplită. Doctorul este plâns în aceste momente de prieteni, apropiați, dar și de oamenii pe care i-a ajutat.

Lumea medicală din România este din nou în doliu! Renumitul doctor Iuliu Silveșan s-a stins din viață, din nefericire. Nimeni nu s-a așteptat la o veste atât de cruntă în ceea ce îl privește pe cel care a ajutat mii de vieți.

Tragedie în lumea medicală din România

Rețelele de socializare au fost inundate cu mesaje de condoleanțe pentru unul dintre cei mai buni doctori din România. Doctorul Iuliu Silveșan a încetat din viață, la doar câteva zile de când a împlinit vârsta de 62 de ani.

Iuliu Silveșan era medic de obstretică Ginecologie. Medicul activa ca doctor în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dar avea și un cabinet particular, unde își desfășura activitățile cel mai des. Acesta oferea consultații și în cadrul Policlinicii Bistrița.

Pe paginile de socializare a fost anunțată cumplita veste

Vestea extrem de tristă despre moartea doctorului Iuliu Silveșan a fost anunțată de fiica sa, Iulia Silveșan, pe pagina personală de Facebook. De asemenea, pe paginile de Facebook legate de medici, doctorul Iuliu Silveșan era catalogat ca fiind un „medic pe care orice femeie vrea să îl aibă lângă ea la naștere”.

Una dintre pacientele medicului Iuliu Silveșan a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj extrem de emoționant.

„Fata mea îi poartă numele. Era 2 iunie 1996. Era ziua de Rusalii și ziua de naștere a doctorului Silveșan. Ieșise din gardă când m-am prezentat eu la spital cu dureri. A spus că e nevoit să meargă acasă, având musafiri, dar că asistenta care mă monitorizează îl va suna și va veni să mă asiste când sunt aproape de născut. Nu l-am crezut. Dar când l-a sunat asistenta a venit, a lăsat sărbătoarea și musafirii, m-a ajutat să nasc și s-a asigurat că sunt bine. De aceia i-am și pus fetei mele numele după numele lui”, a scris pacinta sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img