joi, 18 aprilie, 2024

Doliu în România. Un diplomat român a murit subit la vârsta de 42 de ani

Distribuie:

Publicat:

Doliu în România! Un diplomat român a murit subit la vârsta de 42 de ani. Anunțul trist a fost făcut de către Ambasada României din Ungaria. Este vorba despre Mircea Leucea, fiul generalului în rezervă Crăciun Leucea, primul șef al Poliției Comunitare din Oradea, devenite între timp Poliția Locală.

Diplomatul român s-a stins la vârsta de 42 de ani

Mircea Leucea era originar din Bihor și activa la Ambasada României din Ungaria. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 42 de ani. Cauzele decesului nu au fost făcute publice, însă există informații potrivit cărora bărbatul ar fi murit subit la finalul săptămânii trecute, după ce i s-a făcut rău pe terenul de tenis.

Suntem triști să anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru de la Ambasada României în Ungaria, Mircea Leucea. Diplomat de carieră, ministru plenipotențiar cu o solidă experiență, Mircea a plecat dintre noi prea rapid, prea tânăr, lăsându-ne copleșiți și pustiiți de durere și neputință, a anunțat Ambasada României în Ungaria.

Cei care l-au cunoscut pe diplomat spun că era un om bun, avea un spirit deschis și că profesionalismul i-a marcat existența.

Îți mulțumim pentru colegialitate, prietenie, inițiativă și parteneriatul în meciurile de tenis, fotbal sau excursiile cu bicicletele. Și mai mult decât atât, pentru că ai fost unul din cei mai buni pământeni. Condoleanțe familiei. Drum lin, Mircea!, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituției.

Diplomatul român ar urma să fie înmormântat în weekendul următor la Cheriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img