News Flash:

Dominic Fritz a fost huiduit la scenă deschisă de Ziua Timişoarei / Reacția primarului: 'Astăzi nu facem politică, dragilor' (video)

3 August 2022
238 Vizualizari | 0 Comentarii
media 165947094365472800

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a fost huiduit, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor, acolo unde a fost programat un concert susţinut de trupa Phoenix de Ziua Timişoarei, potrivit News.ro. Fritz le-a transmis celor care l-au huiduit că astăzi nu face politică.

Dominic Fritz a urcat, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor pentru a înmâna un trofeu trupei Phoenix care a aniversat 60 de ani, de Ziua Timişoarei, moment în care publicul l-a huiduit.

„Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a spus Dominic Fritz, pe scenă.

În data de 3 august se sărbătoreşte Ziua Timişoarei, eveniment pentru care Casa de Cultură a pregătit mai multe concerte şi expoziţii. Unul dintre aceste concerte este cel al trupei Phoenix care aniversează 60 de ani de activitate.

Continaurea pe stiriepsurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049071 (s)