News Flash:

Donald Trump, despre viitoarea sa carte: 'Scriu ca nebunul, va fi cartea cărților'

18 Iunie 2021
682 Vizualizari | 0 Comentarii
media 162393962823490200

Donald Trump spune că „scrie cartea cărților”, dar marile edituri din Statele Unite nu se înghesuie să încheie un contract deocamdată, de teamă că publicarea memoriilor fostului președinte ar putea provoca „revolte”. Și ar fi, de asemenea, „greu să obții o scriere care să exprime realitatea” din partea lui Trump.

Washington Post a transmis în ianuarie că Donald Trump a făcut 30.573 de afirmații false în timpul mandatului.

Într-un comunicat emis anterior, Trump spune că „a respins deja două contracte de publicare, cu edituri pe care nu te-ai aștepta să le refuzi”.

„Nu vreau să închei o înțelegere acum. Oricum, scriu ca nebunul, iar când va veni momentul, veți vedea cartea cărților”, declară Trump.

Politico relatează că edituri de top ca Penguin Random House, Hachette, Harper Collins, Macmillan și Simon & Schuster nu vor să aibă de-a face cu cartea lui Trump.

„Ar fi o problemă. El nu este în stare să recunoască faptul că a pierdut alegerile, cum ai putea publica așa ceva?”, spune una dintre edituri.

Trump insistă, însă, că „două dintre cele mai mari și prestigioase edituri i-au făcut oferte substanțiale”, pe care le-a refuzat.

„Asta nu înseamnă că nu o să le accept cândva în viitor. Dacă va fi cea mai mare carte a tuturor timpurilor și ținând cont mai sunt 39 de cărți scrise sau care se vor scrie despre mine, chiar credeți că cineva va da înapoi de la a face o grămadă de bani?”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1073 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045626 (s)