vineri, 19 aprilie, 2024

Donald Trump incinge spiritele in SUA: Acuzatii pentru cei care sufera de ‘sindromul de tulburare Trump’

Distribuie:

Publicat:

Fidel stilului său, preşedintele american, Donald Trump, a început anul 2019 cu un mesaj provocator pe Twitter la adresa detractorilor săi, acuzaţi că suferă de "sindromul de tulburare Trump", relatează AFP, citat de Agerpres.

"La mulţi ani tuturor, inclusiv celor plini de ură şi mass-media Fake News", a scris liderul de la Casa Albă într-un mesaj integral cu majuscule.

"2019 va fi un an fantastic pentru toţi cei care nu suferă de sindromul de tulburare Trump", a continuat el. Cât despre restul: "Calmaţi-vă şi bucuraţi-vă de călătoriile voastre, o mulţime de lucruri măreţe se petrec în ţara noastră", a mai scris şeful statului.

După acest mesaj exploziv, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a postat două ore mai târziu o urare de o concizie rară şi cu litere mici: "La mulţi ani".

Şi a continuat cu atacurile la adresa opoziţiei democrate care refuză să finanţeze un zid la frontiera cu Mexicul ("nu le pasă că graniţele sunt deschise, cu toate crimele şi drogurile pe care le implică acest lucru"), apoi a unui fost fost general care l-a criticat la sfârşitul săptămânii trecute ("un prost cu gura mare").

Donald Trump este acuzat constant că exacerbează tensiunile din societatea americană cu discursurile sale acide.

El se consideră victima unei sistematice campanii denigratoare din partea majorităţii media pe care le-a numit "Fake News".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img