sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Donald Trump: Sotiei mele, Melania, i-a placut mult Michelle Obama

Distribuie:

Publicat:

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a aratat joi ca sotiei sale, Melania, i-a “placut mult” Prima Doamna, Michelle Obama, dupa intalnirea pe care au avut-o amandoua la Casa Alba, transmite EFE.

“O zi fantastica in Washington. M-am intalnit cu presedintele Barack Obama pentru prima data. O foarte buna intalnire, o mare chimie. Melaniei i-a placut mult doamna Obama”, a declarat Trump, intr-un mesaj pe Twitter.

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a prezentat joi Casa Alba celei care ii va succeda, din 20 ianuarie, la resedinta prezidentiala, Melania Trump.

Insotita de Michelle Obama, Melania Trump a facut un tur al resedintei, cuprinzand balconul Truman, zona receptiilor oficiale si Biroul Oval, dupa cum a explicat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Earnest, intr-o conferinta de presa.

Cele doua femei au baut impreuna un ceai, ocazie cu care au vorbit despre cresterea copiilor in Casa Alba, mai ales ca fiul cuplului Trump, Barron, are 10 ani, aceeasi varsta pe care o avea Malia, fiica cea mare a familiei Obama, cand aceasta s-a mutat la resedinta prezidentiala.

“Ambele fiice au petrecut anii de formare in Casa Alba, familia Trump are de asemenea un fiu. Este un tip de copilarie destul de unica, asa ca au vorbit de cum sa fie parinti buni pe timpul unei astfel de experiente”, a spus purtatorul de cuvant prezidential.

El a adaugat ca intalnirea a fost un gest de ospitalitate.

“Michelle Obama a explicat in mod public stresul mutarii intr-un loc nou, de a trai intr-un acvariu, intr-un muzeu, si sunt sigur ca Melania Trump simte parte din aceeasi neliniste”, a indicat Earnest.

Conexiunea intre Melania Trump si Michelle Obama a inceput inainte ca ele sa se cunoasca, atunci cand prima a plagiat parte dintr-un discurs al celei de-a doua, la Conventia Nationala Republicana, in iulie.

Desi plagiatul a starnit multe polemici, chiar Trump a glumit referitor la acesta, intr-o cina caritabila, cateva luni mai tarziu: “Michelle Obama a rostit un discurs si tuturor le-a placut, a fost fantastic. Au crezut ca ea este incredibila. Sotia mea, Melania, a spus exact acelasi discurs si pe oameni i-a deranjat. Nu inteleg asta !”

Tot joi, in paralel, presedintele SUA, Barack Obama, l-a primit pe succesorul sau, Donald Trump, caruia i-a dorit succes, pentru binele tarii, in timp ce presedintele ales s-a angajat sa lucreze cu predecesorul sau in perioada de tranzitie si sa-i ceara sfatul cind ajunge in Biroul Oval. AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img