joi, 25 aprilie, 2024

Donatorii de sange primesc bilete gratuite la Untold sau Neversea

Distribuie:

Publicat:

Persoanele care doneaza sange in cadrul unor caravane mobile din Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov sau Constanta primesc si in acest an cate un bilet gratuit la Untold sau Neversea, iar cei care vor dona sange in centre de transfuzii vor beneficia de reduceri.

Realizata impreuna cu Institutul National de Transfuzii Sanguine si cu platforma tehnologica de donare de sange "Si Eu Donez", campania, care la editiile trecute a mobilizat mii de tineri din Romania, se desfasoara in acest an in perioada 29 mai – 29 iunie, in toate centrele de transfuzii din tara.

"De la o editie la alta, campania Blood Network initiata de organizatorii festivalurilor Untold si Neversea se dezvolta puternic, atat in privinta numarului de oameni care doneaza sange in centrele fixe, cat si la caravanele mobile Blood Network.

Si in acest an, festivalierii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din sase orase ale tarii: Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Constanta. Toti cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8:00-14:00 vor primi un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea", au anuntat, joi, organizatorii festivalurilor.

Festivalierii care doneaza la unul dintre centrele de transfuzii din tara trebuie sa acceseze, in functie de festivalul la care vor sa ajunga, site-ul untold.com sau neversea.com, sectiunea Blood Network, unde trebuie sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator. Ei vor primi apoi pe adresa de mail un cod cu care vor putea cumpara abonamentele cu reducere, de aproximativ 150 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img