sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dorian Popa si-a facut o schimbare inedita de look! Artistul si-a lasat fanii cu gura cascata

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa a arătat în nenumărate rânduri că nu se teme de nicio schimbare.

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți, îndrăgiți și urmăriți artiști din showbiz-ul românesc. Acesta nu este apreciat doar pentru abilitățile sale muzicale și actoricești, ci și pentru felul în care arată.

Aspectul fizic este unul dintre cele mai importante atuuri ale artistului, iar pentru a-și întreține mușchii nu lipsește nici măcar o zi din sala de forță. De asemenea, regimul alimentar este o altă regulă pe care o ține cu strictețe. 

Totodată, Dorian Popa a arătat că nu este tipul de om care să se sperie de vreo schimbare de look, ci le-a îmbrățișat de fiecare dată. O singură schimbare, însă, nu vrea să o facă niciodată, deși a primit multe critici asupra acestui aspect.

Este vorba despre operația de rinoplastie. Artistul a mărturisit că este mulțumit de modul în care arată nasul lui și nu simte nevoia să recurgă la bisturiu pentru a-i schimba forma. De asemenea, în urmă cu mai multe săptămâni, artistul și-a păcălit fanii cu un vlog în care anunța că și-a făcut operația de modificare a formei nasului.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img