vineri, 19 aprilie, 2024

Dormitul la locul de muncă este acum permis. Ce companie te angajează ca să dormi

Distribuie:

Publicat:

O companie americană din New York angajează oameni ca să doarmă. Aceasta este o companie producătoare de saltele, care a creat jobul de „Casper Sleepers”. Acesta presupune să testezi dormitul pe saltelele companiei și să îți împărtășești experiența pe rețelele de socializare.

Pentru pasionații de dormit, visul lor poate să devină acum realitate. O companie din New York care produce saltele, angajează oameni ca să doarmă. Aceasta va plătii oameni ca să vină la locul de muncă și să se culce.

Pare a fi unul dintre cele mai râvnite joburi de câtre persoanele cărora le place să doarmă, sau greu de crezut pentru alții, însă acest loc de muncă este unul real. O companie americană, cu sediul în New York, produce saltele și angajează așa numiții „Casper Sleepers”, iar jobul presupune doar să mergi la muncă și să dormi, pentru a testa saltelele.

Mai mult decât atât, pe lângă dormit, angajații au obligația de a fi mici influenceri, deoarece trebuie să creeze conținut pe rețelele de socializare, prin care să își împărtășească cu publicul experiența de a dormi.

Angajații nu vor dormi doar la locul de muncă, ci fișa postului presupune și să doarmă „în magazinele companiei și în locuri neașteptate din lume”. Așadar, angajații trebuie să fie dormitori profesioniști. În plus, pentru a le oferi un plus de confort și pentru a trăi experiența cât mai real, Casper Sleepers vor purta pijamale la locul de muncă și vor primii produse Casper gratuite.

Doritorii își pot exprima intenția de angajare până în data de 11 august și printre caracteristicile necesare se numără dorința de a dormi și capacitatea de a „dormi profesionist”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img