vineri, 29 martie, 2024

Dosar penal pe numele lui Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu. Aflat la volanul unui Porsche, individul a provocat un grav accident rutier – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, implicat in accidentul rutier produs, joi dupa-amiaza, pe Valea Oltului, unde un TIR s-a rasturnat pe o linie de cale ferata, a fost transferat, in cursul serii, de la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, unde fusese internat cu un traumatism cranian, la Spitalul Floreasca, din Capitala.

Starea sa este stabila, el fiind supus unor investigatii medicale.

Lucian Isar a suferit un traumatism cranio-cerebral

In urma accidentului, Isar s-a ales cu dosar penal pentru vatamare din culpa. Soferii blocati pe Valea Oltului in urma accidentului au declarat ca acesta a condus agresiv pe intreg tronsonul.

Lucian Isar, in varsta de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne si conducea agresiv, facand mai multe depasiri riscante de-a lungul deplasarii sale pe DN 7, sustin martorii.

In zona Caineni, acesta a intrat intr-o alta depasire, in curba, pe linie continua si a intrat in coliziune cu o autoutilitara, iar apoi a intrat in roata TIR-ului, care a explodat. Soferul acestuia a pierdut controlul volanului si TIR-ul a cazut pe linia ferata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img