News Flash:

Dosare penale cu nemiluita in Vama ALBITA.

3 Iulie 2014
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera doi barbati, unul cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova si un cetatean bulgar, care au prezentat pentru autoturismele pe care le conduceau documente false.

Luni, 1 iulie, in jurul orei 02.00, in P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Dumitru. C, in varsta de 29 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria.

Cateva ore mai tarziu o alta persoana, cetateanul bulgar Georgievich O.T., in varsta de 52 de ani, s-a prezentat in acelasi punct de trecere, pentru a iesi din tara, conducand un autoturism marca Rover, inmatriculat in Bulgaria.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru cele doua vehicule, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice, fiind false - autovehiculele respective neavand inspectia tehnica periodica efectuata.

Cu privire la cele constatate cetatenii implicati au declarat ca documentele respective le-au procurat prin intermediul altor persoane si ca nu au cunostinta despre faptul ca acestea sunt false.

Politistii de frontiera, au intocmit in ambele cazuri, lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Conducere pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera un cetatean care s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei conducand un autoturism radiat din circulatie.

Duminica, 30 iunie, in jurul orei 19.30, la P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul Ion Z. R., in varsta de 29 de ani, conducand un autoturism marca BMW, cu numere de inmatriculare spaniole.

La controlul de frontiera s-a constatat ca mijlocul de transport este radiat din circulatie de catre autoritatile spaniole.

In legatura cu cele constatate, Ion Z.R. a declarat ca a cumparat autoturismul in cauza, cu suma de 5000 euro de la o firma de profil din Spania, ocazie cu care a primit documentele autoturismului, iar reprezentantul firmei l-a asigurat ca poate circula si ca nu stia ca autoturismul este radiat din circulatie.

"Politistii de frontiera, i-au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat."a declarat Zaharia NELU, purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui.

microbuz mercedes false radiat zaharia nelu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015519 (s)