News Flash:

Dosarul Referendumul: s-ar putea rejudeca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea

23 Aprilie 2018
872 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Liviu Dragnea 2

Dosarul ”Frauda la Referendum”, cel in care Liviu Dragnea a fost condamnat ar putea avea parte de o rasturnare de situatie. Unul dintre ”colegii” de dosar ai lui Dragnea, Balanescu George Tiberiu, a mers pe o cale extraordinara de atac si a solicitat instantei reviziunea deciziei in cazul sau. Cererea depusa de Balanescu George Tiberiu va fi judecata de catre judecatorii ICCJ pe data de 5 iunie.

Daca aceasta cerere va fi acceptata, cel mai probabil va da nastere unui val de cereri similare, iar Dosarul ”Frauda la Referendum” ar putea fi rejudecat.

”Condamna inculpatul Balanescu George-Tiberiu (…) la pedeapsa inchisorii de 2 ani. In baza art.65Cod penal anterior aplica inculpatului Balanescu George-Tiberiu pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prev. de art.64 al.1 lit.a, b Cod penal anterior pe o perioada de 1 an dupa executarea pedepsei principale. In baza art.71 Cod penal anterior aplica inculpatului Balanescu George-Tiberiu pedeapsa accesorie a interzicerii exercitarii drepturilor prev. de art.64 al.1 lit.a, b Cod penal anterior. In baza art.861 Cod penal anterior suspenda executarea pedepsei sub supraveghere pentru un termen de incercare de 5 ani. Incredinteaza supravegherea inculpatului Serviciului de probatiune de pe langa Tribunalul Teleorman”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 34 queries | Mysql time :0.066330 (s)