News Flash:

Dotari noi prin fonduri europene la firma de salubrizare din VASLUI

2 Aprilie 2015
2253 Vizualizari | 2 Comentarii
Administratia, primarul Vasile Paval a reusit sa acceseze fonduri europene prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, acesta fiind finantat intregral din fonduri UE

Prin acest proiect au fost achizitionate echipamente de salubrizare stradala pentru municipiul Vaslui. Acestea au fost predate cu titlu gratuit operatorilor care se ocupa de salubrizarea municipiului, respectiv, GOSCOMLOC VASLUI SA.

Echipamentele sunt: trei compactoare de deseuri, o masinarie de spalat si maturat strazi, trei aspiratoare stradale, 500 de containere de colectare deseuri, dar si un utilaj de spalare a acestora.


 “Avand in vedere obiectivul general al proiectului „Cresterea capacitatii de management al deseurilor pentru un mediu mai curat in orasele Vaslui si Cahul” si anume imbunatatirea capacitatii de management al deseurilor pentru cele doua orase partenere cu impact transfrontalier important asupra imbunatatirii calitatii vietii oamenilor, s-a impus achizitia de echipamente de salubrizare stradala de catre orasele Vaslui si Cahul. Prin achizitia de echipamente de salubrizare stradala s-a urmarit eliminarea depozitelor neautorizate de deseuri, extinderea zonei de colectare a deseurilor pentru o mai buna acoperire a limitelor zonei urbane si a ariilor invecinate, extinderea zonei de colectare peste limitele orasului. De asemenea s-a dorit a se promova schimbul transfrontalier de bune practici in domeniul salubrizarii orasului si de a creste gradul de constientizare a cetatenilor cu privire la impactul deseurilor asupra mediului. Echipamentele si utilajele de salubrizare stradala care se predau spre folosinta gratuita operatorului specializat de salubritate, vor permite o mai buna gestionare a deseurilor. Scopul achizitiei este de a acoperi lipsa de echipamente specializate in domeniul salubritatii, contribuind la realizarea rezultatului final al proiectului”, a declarat primarul Vasile Paval.

fonduri ue
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040298 (s)