vineri, 19 aprilie, 2024

Doua echipe legendare si-au dat intalnire la Negresti

Distribuie:

Publicat:

Echipele de „old-boys” ale cluburilor Unirea Negresti si ASA Explorari Campulung Moldovenesc s-au intalnit la Negresti, unde gazdele s-au dovedit ospitaliere, cedand meciul cu scorul de 5-7.

Oaspetii au avut in teren un jucator cu experienta de prima liga, Florin Badan, fost capitan al Otelului Galati. Unirea l-a avut in teren pe vestitul Mitea, Mihai Dumitru, care a fost iubit la clubul Mecanica Vaslui, fiind unul din portarii, care a stiut sa-si atraga de partea lui intreaga asistenta. Acum, la 68 de ani, a demonstrat ca inca nu a uitat jocul cu balonul rotund.

Si oaspetii au venit cu un jucator ajuns la 68 de ani. Este vorba despre Vasile Bosancu.

„Old-boys” Unirea Negresti a jucat in urmatoarea formula: Florin Mardare, Iulian Ungureanu, Ion Mardare, Mihai Horga, Sorinel Anei, Catalin Ionescu, Adrian Faur, Danut Cioncu, Neculai Olaru, Dorinel Moraru, Ionita (Piticu), Mihaita Lungu, Sorin Sava (Sachi), Marin Pintilie, Victor Dima, Florin Adam, Mihai Dumitru (Mitea) si Ion Sofronie.

Evenimentul este la prima editie si a fost organizat de Florin Mardare, cel care a reinfiintat clubul Unirea Negresti, care in prezent activeaza la nivel de copii si juniori.
Revansa va avea loc pe 9 iulie, la Campulung Moldovenesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img