marți, 16 aprilie, 2024

Doua mii de soldati israelieni vor fi implicati in misiuni pentru combaterea raspandirii coronavirusului

Distribuie:

Publicat:

În Israel, aproximativ 2.000 de soldați vor fi implicați în anchetele epidemiologice și în alte misiuni pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Devine operațional în aceste zile un centru, cu sprijinul Comandamentului pentru apărare din spatele frontului. Dragoș Ciocîrlan relatează.

Reporter: În Israel, aproximativ 2.000 de soldați au fost pregătiți să ajute Centrul 'Alon' al armatei pentru efectuarea de teste și investigații epidemiologice, cu scopul opririi lanțului de infectări. Centrul este la unitatea Comandamentului de apărare din spatele frontului și va trimite zilnic pe teren soldați care să ajute reprezentanții din domeniul sănătății în vederea reducerii timpului anchetelor epidemiologice, potrivit romania-actualitati.ro.

Centrul de comandă 'Alon' va funcționa ca parte a proiectului natţional pentru combaterea coronavirusului prezentat de profesorul Ronni Gamzu pentru identificarea purtătorilor de coronavirus în 36 de ore. Militarii vor lua probe de testare și vor participa la diferite misiuni. Se va utiliza tehnologie militară pentru centralizarea datelor, oferind publicului o imagine clară despre evoluția situației și o campanie de conștientizare mai eficientă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img