joi, 28 martie, 2024

Doua minore din Ghermanesti au incercat sa sparga un magazin din localitate. VEZI DETALII

Distribuie:

Publicat:

Doua minore, de 14 si respectiv 16 ani, au incercat in noaptea de duminica spre luni, 3 iulie, sa sparga un magazin de pe raza localitatii Ghermanesti, comuna Dranceni.  La scurt timp au fost descoperite de agentul de paza din zona, iar in fata politistilor si-au recunoscut fapta.

Tanara Florentina, de 14 ani, detinea informatii ca usa din spate a magazinului nu se inchidea, asa ca a convins-o pe Oana, in varsta de 16 ani, sa o insoteasca la spargere. Cea din urma a stat de paza in fata punctului economic, iar prima a mers in spate, sarind un gard de aproximativ 2 metri. Usa era deschisa, insa in momentul in care a pasit inauntru, s-a activat alarma, iar cele doua au luat-o la fuga.  Sunetul a fost auzit de paznicul satului, care a alertat imediat autoritatile, in zona deplasandu-se de urgenta un echipaj din cadrul Politiei Rurale – Sectia 4 Husi. Initial, cele doua nu si-au recunoscut faptele, insa dupa o discutie cu Robert T., au povestit totul.

Robert T. este agentul despre care bzv.ro v-a povestit, in urma cu scurt timp, ca a fost prins in afara orelor de serviciu, baut la volan si fara permis. Este laudabil faptul ca tanarul agent e in timpul orelor de serviciu un agent vigilent si bine pregatit, insa se pare ca mai are de lucrat la viata particulara.

Politistii au deschis un dosar penal. Cele doua minore, Oana si Florentina, sunt cunoscute in zona ca fiind nu tocmai usa de biserica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img