News Flash:

Doua persoane s-au inscris in lupta pentru ocuparea functiei de vicepresedinte al Tribunalului Vaslui

6 Mai 2015
2392 Vizualizari | 2 Comentarii
In aceste momente, functia de vicepresedinte al Tribunalului Vaslui o detine Adrian Chiriac, insa acesta a inaintat o cerere care a fost deja admisa pentru functia de judecator la Curtea de Apel Iasi, incepand cu data de 15 iulie.

In cursa pentru ocuparea postului care va fi in curand vacant, s-au inscris doua persoane. Laura Monica Balan, judecator in cadrul Sectiei Penale si Iolanda Mihaela Pascaru, judecator in cadrul Sectiei Civile.

Cei doi magistrati vor trebui sa inainteze la CSM proiectele de management pana pe data de 8 mai, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa se desfasoare testarea psihologica, verificarea rezistentei la stres, test psihologic scris si un interviu psihologic. In perioada 29 mai-11 iunie se va desfasura sustinerea proiectelor referitoare la exercitarea atributiilor functiei pe care o doresc, iar pe 14 iunie va fi testarea scrisa.

Cei doi judecatori care concureaza pentru functia de vicepresedinte a celei mai importante instante din judet, au peste zece ani experienta in magistratura.

adrian chiriac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1066 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049331 (s)