joi, 25 aprilie, 2024

Doua studente au cumparat canapeaua asta veche cu 90 de lei si au dus-o in camera de camin. Cand s-au asezat pe ea, au simtit ceva ciudat! Uite ce au gasit in perne, le-a luat cu tremurat!

Distribuie:

Publicat:

Din dorinta de a avea propriul loc de relaxare in camera de camin, doua studente din Statele Unite au cumparat de pe un site o canapea veche, cu doar 20 de dolari. Desi piesa de mobilier era murdara si miroasea urat, iar tapiteria intr-o stare cat de cat buna, nefiind roasa, cele doua studente au fost multumite de afacerea facuta.
Fetele au curatat-o si au pus apoi, peste ea, o husa.

Intr-o seara, in timp ce stateau si se uitau la film, tinerele au simtit ceva ciudat sub fundul lor. Cand au scos husele, au avut un soc.
Mai multe plicuri cu bani erau ascunse acolo, suma totala ridicandu-se la 40.000 de dolari! Din fericire, pe unul dintre plicuri era scris si un numar de telefon, asa ca tinerele au sunat pentru a inapoia banii. Batrana de la care a fost cumparata canapeaua le-a fost foarte recunoscatoare. „Aceste sunt economiile stranse de sotul meu o viata intreaga. Din pacate, el a murit, iar eu am fost internata in spital o perioada. Copiii meu au vandut canapeaua fara sa ma intrebe” a declarat batrana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img