joi, 25 aprilie, 2024

Dovada ca Alex Bodi a fost agresiv fizic cu Bianca Dragusanu! Diva blonda a fost surprinsa plina de vanatai

Distribuie:

Publicat:

Despartirea dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu a fost una deloc amiabila, asa cum au incercat amandoi sa ii convinga pe fanii lor. Se pare ca vedeta ar fi fost agresata de catre barbatul cu care a avut o relatie pentru cateva luni. Potrivit cancan.ro, semnul pe care Bianca l-ar fi afisat pe pagina sa de socializare este produs chiar de catre fostul sau iubit.

„S-au certat destul de tare. S-a ajuns la imbranceli. Bianca are mai multe vanatai pe corp. Se observa destul de clar ca a fost agresata de Alex. A fost bruscata de el. De data aceasta, e foarte hotarata sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul ca a comis-o”, a marturisit o persoana din anturajul celor doi. 

Mai mult decat atat, Alex a si inselat-o pe Bianca, iar aceasta i-ar fi reprosat acest lucru. Pana la o discutie in toata regula nu a mai fost decat un pas.

„S-au certat destul de tare dupa ce Bianca a aflat ca a inselat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din cate stiu nu s-a intamplat o singura data, a inselat-o «la cantitate», nu «la calitate». In plus, a si mintit-o. Daca peste episodul din Poiana a putut sa treaca, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales ca, in ultima perioada, Alex devenise agresiv si s-au certat destul de rau”, a marturisit o persoana din anturajul celor doi.

Alex Bodi dezvaluie de ce s-a despartit, cu adevarat, de Bianca Dragusanu: „Eu am gresit…”

Alex Bodi a dezvaluit de ce s-a despartit, cu adevarat, de Bianca Dragusanu. Ce spune omul de afaceri despre zvonurile aparute in ultimele zile. ''Se aud o gramada de zvonuri. Se aud presupuneri, speculatii. Nu prea are mult legatura cu ce a fost. Noi am avut o perioada foarte frumoasa impreuna. Eu o sa calatoresc mult. Nu a fost vorba de gelozie. Mai ales acum, la a doua despartire de fosta mea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img