marți, 19 martie, 2024

Dovada ca Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit! Artista a fost surprinsa in compania unui barbat celebru

Distribuie:

Publicat:

În ultima vreme apar tot mai multe detalii care indică că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Problemele între cei doi ar fi apărut la scurt timp după ce prezentatorul tv a fost surprins în compania unei roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet. Și cu toate că după ce au apărut respectivele imagini, Lidia și Răzvan au stat față în față în emisunea pe care acesta o prezintă, se putea observa o răceală între cei doi iubiți.

Dovada că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu

Mai mult decât atât, Lidia a luat o decizie care a amplificat zvonul despărțirii. Artista a plecat la Deva pentru o perioadă, acolo unde locuiesc părinții ei. Acum, ruptura dintre cei doi pare un lucru cert, mai ales că nu se mai urmăresc pe Instagram, iar cântăreața a șters toate fotografiile în care apărea alături de Răzvan. 

După ce s-au redeschis terasele, Lidia Buble a fost surprinsă în oraș și nu părea afectată de situația în care se află, iar dacă până acum blondina apărea mereu în preajma iubitului ei, iată că acum cântăreața a ieșit cu una dintre cele mai bune prietene și sora acesteia, la o terasă din București. Alături de fete se afla și dansatorul Emil Rengle.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img