joi, 18 aprilie, 2024

Dr. Ionut Poeana, medic in Suedia: Despre nocivitatea fake-news in pandemie

Distribuie:

Publicat:

Un medic român care trăiește și profesează în Suedia descifrează termenii medicali și explică cum funcționează corpul uman în cuvinte simple pentru publicul român de toate vârstele.

Medicul specialist nefrolog Ionuț Poeană consideră că educația medicală are o importanță desăvârșită pentru păstrarea stării de sănătate. Își dorește să educe cât mai mulți oameni din punct de vedere medical. Iar pentru asta în timpul liber creeză conținut medical pe care îl prezintă în forme accesibile pentru youtube și canalele sale de social media. Suntem bucuroși să vă prezentăm câteva interviuri cu dr. Ionuț Poeană.

 

CSÎD: Vă rog să vă prezentați în câteva propoziții.

Dr. Ionuț Poeană: Sunt medic specialist nefrolog, specialitatea care se ocupă cu bolile rinichiului, dializa și transplant renal. În timpul liber am început un proiect de educație medicală pentru toată lumea, pe canalul de Youtube ”Universul din tine”, în care oricine dorește poate afla puțin mai mult despre propriul organism, cum funcționează, ce se întâmplă când apare boala și cum gândesc medicii un caz medical de la A la Z.

Continuarea pecsid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img