vineri, 29 martie, 2024

Dragnea anunta un miting impotriva abuzurilor: In Romania exista institutii care se afla sub teroare

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca PSD face miting impotriva abuzurilor, pentru ca in Romania exista institutii care se afla sub teroare.

"Un miting organizat impotriva abuzurilor care se intampla in Romania de mult timp, faptul ca democratia si statul de drept sunt afectate de cativa ani in Romania. Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat.

Ii asteptam pe toti care vor sa traiasca intr-o tara libera, in care sa nu mai fie institutii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriase, se pune problema ca o putere subterana sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita instruziuni neconstitutionale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchise, zeci, mii de destine sa fie distruse", a declarat Dragnea, luni, dupa sedinta BPN.

Intrebat cine se face vinovat, seful PSD a sustinut ca precizarile si nominalizarile le va face la miting, dar este vorba despre "institutiile de forta", care alcatuiesc "statul paralel".

Mitingul organizat de PSD va avea loc sambata, 9 iunie, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei.

Intrebat cati oameni va aduce PSD la miting, Liviu Dragnea a replicat: "cateva sute de mii".

Liderul PSD a fost intrebat si despre planurile partidului in ce il priveste pe presedintele Klaus Iohannis, iar Dragnea a spus ca nu s-a discutat despre suspendare in PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img