sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dragnea ii raspunde presedintelui IOHANNIS

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat la Romania TV ca se simte frustrat ca roman de decizia presedintelui, insa seful statului nu poate sa interzica fericirea de 1 decembrie pentru ca suntem romani.

“Simt foarte multa frustrare ca roman. Este foarte greu de explicat ce il mana pe presdinte sa ia astfel de decizii pentru care primeste enorm de multe injuraturi si care genereaza foarte multe suparari. Este a nu stiu cata oara cand arata ca judeca cu tripla masura. In primul rand nu e judecator, in al doilea rand arata ca face o confuzie intre natiune si politic, 1 decembrie nu e ziua lui, nici ziua lui ciolos, nici a PNL. E ziua constiintei nationale. Nu poate sa ne interzica fericirea de 1 dec pentru ca suntem romani”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

A spus ca vrea guvernul meu, are SRI-ul meu si va avea si SIE meu. Urmeaza sa spuna o fraza celebra. “Statul sunt eu”. Acest om isi doreste o putere dictatoriala, a punctat liderul PSD.

Ceea ce vad in ultima perioada imi arata ca acest om tinde spre o atitudine dictatoriala. Nu stiu daca a invitat nimeni de la PSD, dar nu cred ca va merge nimeni la acest eveniment”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea sustine ca in acest moment exista presiuni asupra justitiei, pentru ca ”procurorii se tem sa semneze anumite rechizitorii”.

”Eu cred ca presedintele Klaus Iohannis va plati prima data pe 11 decembrie, cand va primi o palma din partea romanilor. Dupa aceea, presedintele va plati printr-o cota de incredere din ce in ce mai mica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img