vineri, 19 aprilie, 2024

Dragnea nu se mai JOACĂ cu liberarea – Spune acum JUDECĂTORILOR că A ÎNȚELES pentru ce a fost condamnat

Distribuie:

Publicat:

Fostul șef al PSD Liviu Dragnea a explicat pe larg magistratului de la Tribunalul București de ce vrea să fie eliberat condiționat și nu a mai insistat cu afirmațiile că este nevinovat ci a început să spună că înțelege de ce a fost trimis la penitenciar de judecătorii ICCJ.

„Tot ce a spus doamna avocat este susținut de mine, este bazat pe realitate.

O parte din ceea ce am reușit să aud de la doamna procuror – și anume că am avut o sancțiune e drept, o sancțiune ridicată…

Dacă vb despre aceasta sancțiune, este vb despre o convorbire online și o pers de pe lista aprobata de penitenciar, într-un spațiu amenajat de penitenciar, cu tehnica și aprobarea penitenciarului.

Ma văd obligat să înțeleg că pentru faptul că în interiorul acelei conversații…Faptul că am criticat, a generat o pedeapsa împotriva mea…

Sunt și singur și vaccinat….

Si comportamentul meu. Constat …. Am suportat și îndurat toate abuzurile împotriva mea la care am fost suspus în ultimele 8-9 luni de zile. Cu toate astea, nu am niciun fel de reacție violentă.

La cursuri am participat la toate pe care le-am cerșit, mi s-a spus ca sunt prizonierul propriei mele educații

Eu am înțeles pentru ce am fost adus aici, nu înțeleg de ce trebuie să nu beneficiez de dreptul de liberare condiționată”, a explicat Dragnea judecătorului.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`…

Întrebat de judecător în mod direct despre „opinia referitoare la condamnare”, Dragnea a explicat că a îmbunătățit viața a milioane de români.

„Am îmbunătățit viața milioane de români fără sa cer nimic in schimb. Am înțeles motivele pt care a fost trimis…”, a spus acesta.

Judecătoria Sectorului 5 a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img