News Flash:

Dragnea si Grindeanu invitati la ceremonia de investire a lui Trump

16 Ianuarie 2017
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.

Cele doua personalitati din Romania vor merge in SUA pentru instalarea oficiala a presedintelui american. Acestia vor avea o intalnire cu generalul Michael Flynn care va fi numit consilier pentru securitatea nationala al SUA. Pe langa participarea la ceremonie, vor avea o scurta intrevedere cu vicepresedintele Pence. Invitarea celor doua personalitati din Romania este un semnal clar ca SUA respecta votul dat de romani in 11 decembrie.

Pe surse am aflat ca SUA doresc inceperea unei noi etape in parteneriatul strategic cu Romania. In zilele urmatoare sunt asteptate alte semnale din partea noii administratii republicane de la Washington fata de tara noastra. Invitarea lui Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea se doreste a fi doar un prim semnal in sensul in care esentiale pentru SUA raman valorile fundamentale, asa cum sunt respectarea democratiei si a drepturilor omului, independenta adevarata a justitiei, prosperitatea si stabilitatea Romaniei ca partener strategic al SUA in Estul Europei.

Vizita nu are legatura cu Ambasada Romaniei la Washington.

donald trump sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036317 (s)