News Flash:

Dragos Cazacu este noul viceprimar al muncipiului Vaslui

14 Februarie 2015
4011 Vizualizari | 0 Comentarii
Majoritatea social-democratica din Consiliul Local Vaslui a facut miscarea mult asteaptata de catre toata lumea. Acestia l-au schimbat din functia de viceprimar pe liberalul Sorin Radu,ales pe listele USL in anul 2012. Acesta a fost inlocuit cu Dragos Cazacu, un social-democrat veritabil.

In municipiul Vaslui, functia de primar o detine Vasile Paval din partea PSD, iar cele doua pozitii de viceprimar au fost impartite intre Daniel Neascu si Sorin Radu,ulterior acesta fiind schimbat cu Dragos CAZACU.

Ca si in alte municipii precum Husi, Partidul Social Democrat, detine suprematia in Consiiile Lcoale, asa se face in Vaslui, PSD are noua reprezentati,”noul”PNL are un doar sase, in timp ce PC are doar doi, iar in grupuletul independentilor sunt trei persoane.

Noul viceprimar Dragos Cazacu a fost ales cu 11 voturi pentru si 7 impotriva, doua voturi fiind nule.

Moment lacrimogen la discursul primarului PAVAL

"Un coleg care a facut parte din echipa mea paraseste functia. Am aceasta putere de a va spune ca am lucrat pe parcursul mandatelor cu mai multi viceprimari si am urmarit sa fac mereu echipa cu ei.Acelasi lucru l-am facut si cu domnul Sorin Radu. Am lucrat impreuna cu toata responsabilitatea, ii multumesc colegului Sorin Radu si sunt convins ca vom lucra bine impreuna si de acum incolo", a declarat Vasile Paval.


Cine este noul viceprimar al muncipiului VASLUI,Dragos Cazacu?


In varsta de 30 de ani, Dragos CAZACU,este absolvent al Facultatii de Asistenta Sociala din Iasi, presedinte la Organizatia Municipala de Tineret a PSD Vaslui. Este membru de partid din anul 2007, iar din anul 2010 detine functia de director al Asociatiei pentru Dezvoltare Intracomunitara a judetului Vaslui.

"Vreau sa multumesc colegilor atat din PSD ,cat si din PC, pentru ca m-au propus pentru aceasta functie. Multumesc colegilor care mi-au acordat increderea si votul. Ma onoreaza aceasta functie si ma motiveaza, totodata. Sunt ferm convins ca alaturi de domnul primar Vasile Paval, domnul viceprimar Daniel Neacsu si de consilierii locali vom forma in continuare o echipa si vom duce la bun sfarsit obiectivele de dezoltare pentru municipiul Vaslui", a declarat Dragos Cazacu.

majoritatea social-democratica listele usl daniel neascu sorin radu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1022 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033984 (s)