joi, 18 aprilie, 2024

Dragos Dolanescu a avut parte de o surpriza placuta cand i-a facut parastasul de 10 ani tatalui sau

Distribuie:

Publicat:

mpreuna cu doar cateva familii, care-i erau foarte apropiate lui Ion Dolanescu, Dragos Dolanescu a mers marti dimineata la cimitir, pentru parastasul de 10 ani de la disparitia regretatului artist. In urma cu fix zece ani, la primele ore ale diminetii, Dragos Dolanescu primea vestea tragica a disparitiei tatalui sau. Cel care l-a sunat a fost chiar fratele lui, Ionut, cu care la acea vreme avea o relatie buna.

Nu se astepta la moartea tatalui sau, mai ales ca incepuse sa-si revina, dupa ce se externase din spital. Dragos a ramas privind in gol minute bune. Si-a venit in tara cu primul zbor in Romania. "In Costa Rica era vreo 6 dimineata. Atunci cand Ionut m-a sunat si mi-a zis ca are sa-mi dea o veste tragica. El m-a anuntat de moartea tatalui meu. M-am urcat in primul avion si m-am intors in Romania", a povestit acesta pentru Libertatea.

Acum, la zece ani de la moartea lui Ion Dolanescu, Dragos a venit la mormantul regretatului artist, pentru a-l pomeni. A fost insotit doar de cateva familii si prieteni, care-I erau foarte apropiati lui Ion Dolanescu. Chiar daca sta in Costa Rica, Dragos a respectat toate obiceiurile crestinesti, pentru pomenirea parintelui: a impartit coliva si pachete de post, in cimitir.

Politicianul a gasit mormantul plin de flori si banda tricolora pe bustul si pe fotografia regretatului rapsod, chiar daca fratele sau, Ionut, nu a venit in tara pentru a-I face parastas tatalui sau. Asta in timp ce Dragos s-a invoit de la "munca", el fiind deputat in Costa Rica, tocmai pentru a-l pomeni.

Dupa ce a impartit pachetele la cimitir si i-a aprins o lumanare tatalui sau, Dragos Dolanescu si cei apropiati lui au plecat la biserica, pentru slujba de pomenire a regretatului artist. "Ne-am dus la Biserica Sfanta Vineri din Pajura, unde preot este un fin de-al nostru, iar slujba a fost foarte frumoasa", ne-a mai spus acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img