News Flash:

Dragos Patraru va fi audiat marti in Parlament, in scandalul inregistrarilor cu sefa TVR

14 Mai 2018
893 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Dragos Patraru

ealizatorul TV Dragos Patraru va fi audiat marti, la ora 12:00, in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, unde isi va sustine punctul de vedere, dupa ce a facut publice inregistrari cu Doina Gradea, potrivit ordinii de zi a forului legislativ.

"Audierea domnului Dragos Patraru, realizator al emisiunii 'Starea Natiei', in legatura cu situatia creata in cadrul Societatii Romane de Televiziune", se arata pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Comisiei de Cultura a Camerei Deputatilor.

Presedintele director general al SRTv, Doina Gradea, a spus, pe 8 mai, in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, ca de luni de zile este amenintata de jurnalistul Dragos Patraru, cel care a facut publice inregistrari in care ea avea un limbaj injurios la adresa jurnalistilor.

"De luni de zile am fost amenintata si, de ce nu?, m-am simtit santajata, de domnul Patraru, pentru a lua decizii in favoarea si in conditiile impuse de dumnealui in sensul prelungirii contractelor pe care le are in SRTv.

De fiecarte data cand acestea se apropiau de termenul final", a spus Doina Gradea in timpul audierilor in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.

Directorul general al SRTv, Doina Gradea, mai spune ca se simte lezata de faptul ca a fost inregistrata.

Deputatii PNL, USR si PMP s-au retras atunci de la lucrarile Comisiei de Cultura in care presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune urma sa fie audiat pe tema inregistrarilor aparute in presa, dupa ce, la propunerea PSD, s-a decis ca aceasta sa isi spuna punctul de vedere fara a raspunde la intrebarile membrilor comisiei.

Scandalul din TVR

Realizatorul TV Dragos Patraru a criticat conducerea SRTv, mentionand ca doreste sa traga "un serios semnal de alarma cu privire la ce se intampla in televiziunea publica". El o acuza pe Doina Gradea de actiuni de intimidare si cenzura, postand, in acest sens, si niste inregistrari audio.

Doina Gradea a sustinut, intr-un comunicat, ca materialele prezentate de jurnalistul Dragos Patraru sunt "trunchieri ale unor inregistrari realizate nelegal", din intrevederi sau convorbiri purtate cu acesta sau din discutii avute in spatii private.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041709 (s)