vineri, 19 aprilie, 2024

Dragoste interzisă! O femeie gardian s-a iubit cu un deținut, iar acum este pedepsită cu închisoarea!

Distribuie:

Publicat:

Tina Gonzales s-a lăsat purtată de val și s-a îndrăgostit de unul dintre deținuții pe care îi supraveghea. Ea a fost trimisă în spatele gratiilor.

Tina Gonzalez, în vârstă de 27 de ani, era gardian la închisoarea din Fresno, California, SUA. A făcut un gest necugetat, iar acum plătește cu închisoarea pentru că s-a îndrăgostit de un deținut. Ea are de ispășit o sentință de 7 luni în spatele gratiilor după ce a întreținut relații intime cu pușcăriașul. 

O tânără gardian plătește cu închisoarea, după ce s-a culcat cu un deținut 

Tina Gonzales, a lucrat ca cardian la închisoarea din Fresno din California, între anii 2016 și 2019. Cariera ei a încetat în momentul în care la urechile superiorilor ei a ajuns o informație incredibilă despre ea și unul dintre pușcăriași. Se pare că aceasta a căzut în mrejele bărbatului și s-a îndrăgostit nebunește de el, făcut totul pentru ca șederea lui în închisoare să fie una cât mai confortabilă.

În urma investigației s-a descoperit că blondina îi aferea multe avantaje iubitului ei. Îi cumpăra și aducea lame de ras, sticle de alcool la discreție, ba chiar i-a strecurat și un telefon mobil și, de asemenea, pentru a nu fi prins cu dispozitivul asupra lui, îl avertiza de fiecare dată când se făceau controale. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img