vineri, 19 aprilie, 2024

Dragostea plutește în aer! Marius Elisei, declarație emoționantă în versuri pentru Oana Roman: „Ne iubim așa cum suntem”

Distribuie:

Publicat:

Marius Elisei a suprins-o pe fosta lui soție, cu care s-a împăcat de curând, cu o poezie de amor. Totul a ajuns în atenția internauților.

De câteva săptămâni, Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu, după ce finalul anului 2020 le-a adus multe probleme în relație. Dragostea dintre ei se răcise și nu mai ajungeau la un numitor comun, astfel că pe la începutul anului acesta au decis să meargă la notar și să divorțeze.

Au continuat să se vadă și să meargă în vacanțe de dragul Isabelei, pentru ca cea mică să nu simtă lipsa părinților ei. Iată că așa cei doi au constatat că nu pot să stea unul fără celălalt prea mult timp și ușor, ușor s-au aporpiat din nou unul de celălalt, iar flacăra pasiunii dintre ei a început să ardă ca la început.

După multe excursii împurenă, îmbrățișări pe rețelele de socializare și cadouri făcute, Oana Roman și Marius Elisei și-au anunțat împăcarea, iar relația lor pare să fie chiar mai puternică ca înainte.

Recent, pe rețelele de socializare soțul vedetei i-a făcut o declarație absolut înduioșătoare de dragoste, iar internauții pur și simplu s-au topit după ce au citit rânduril scrie de acesta. 

Contnuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img