miercuri, 24 aprilie, 2024

Drama cumplita pentru o femeie din Arges! A plecat sa cumpere lapte, iar cand s-a intors acasa si-a gasit copilasii morti, intoxicati cu monoxid!

Distribuie:

Publicat:

O femeie din judetul Arges a plecat sa cumpere lapte in sat, iar cand a ajuns acasa si-a gasit copiii morti. Micutii s-au intoxicat cu monoxid de carbon in urma unui incendiu, informeaza Romania TV. Focul a fost produs de asternuturile aflate in imediata apropiere a sobei care s-au aprins, iar camera s-a umplut de fum.
Focul s-ar fi aprins de la soba din incapere. Patul era plasat langa soba de teracota pe lemne. Paturile au luat foc, au ars mocnit, iar fumul a fost inhalat de copiii de doi si patru ani. Ramasesera singuri cat mama lor s-a dus in sat sa cumpere lapte. Cand s-a intors, femeia a realizat tragedia si, disperata, a inceput sa tipe dupa ajutor.
Imediat, vecinii si autoritatile au sarit sa-i ajute pe oameni.
“Saptamana trecuta ma rugase sa o ajut cu botezul. O mare tragedie. Acum trebuie sa o ajutam la inmormantare. Necaz mare. Avea grija de ei, o aveam sub observatie”, a precizat Dragusin Dumitru, primar, citeaza romaniatv.net

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img