joi, 28 martie, 2024

Drama evenimentului rutier de la Ivanesti, comuna Padureni: tanarul de 16 ani, a stat toata noapte langa fratele sau lipsit de viata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Clipe cumplite in aceasta dimineata pentru familia Luca din localitatea vasluiana Ivanesti, comuna Padureni . Toata noaptea au stat si s-au gandit unde au fost plecati cei doi frati de 16 si respectiv, 17 ani . In cursul diminetii cand s-a mai luminat, juniorul de 16 ani, a reusit sa isi gaseasca telefonul si sa apeleze o cunostinta careia i-a spus ca sunt la o stana parasita si fratele sau este inconștient . Imediat cetateanul a ajuns la fata locului si ce a descoperit il va urmari multe vreme de acum inainte . La fata locului și-au facut aparitia imediat echipaje din cadrul ambulantei cat si o EPA de la Sectia de Pompieri Husi . Din nefericire pentru tanarul de 17 ani, conducatorul auto, nu s-a mai putut face nimic . Pe trupul acestuia deja era instalata rigitata morbida . Fratele sau, tanarul de 16 ani, a fost preluat de echipajul EPA si transportat la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” Husi, acesta este in stare de soc, are multiple politraumatisme, dar este inafara oricarui pericol .

Adolescentul decedat era pasionat de autoturisme si motoare . In urma cu doar cateva zile achizitionase autoturismul marca VW golf 3, cu suma de 1450 de lei de la un vecin . Tanarul i-ar fi spus barbatului de la care a cumparat masina ca o achizitioneaza pentru piese, deoarece autoturismul era radiata din circulatie si nu avea nici macar numere . In seara zilei de duminica, 21 noiembrie, tinerii s-au hotarat si au plecat la plimbare pe un drum de exploatare dintre terenurile Agricole . Pe fondul vitezei si a conditiilor de drum, tanarul a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat de mai multe ori inafara partii carosabile .

Ajunsi la fata locului, parintii adolescentului au fost ingenunchiati de durere, iar mama acestora abia a reusit sa se ridice in picioare de la capataiul baiatului mort .

Dumnezeu sa il ierte !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img