vineri, 26 aprilie, 2024

Drama lui Mircea Solcanu. I s-a refăcut tumora la cap, iar mama lui e imobilizată la pat: „Am dureri cumplite, uneori”

Distribuie:

Publicat:

Mircea Solcanu trăiește o adevărată dramă. I s-a refăcut tumora la cap și e nevoit să aibă grijă de mama lui, care e imobilizată la pat, din cauza problemelor de sănătate. Deși, uneori, acesta se confruntă cu dureri cumplite, își continuă activitățile ca un adevărat erou. Iată confesiunea dureroasă a fostului prezentator de la Acasă TV!

Mircea Solcanu trăiește o dramă sfâșietoare. Fostul prezentator a mărturisit că tumora la cap i s-a refăcut, iar mama lui se află imobilizată la cap, din cauza problemelor de sănătate. Femeia este acum dependentă de ajutorul lui, iar acesta o îngrijește în permanență. Acesta este văzut de către familia lui ca un erou, având grijă de cei dragi, în ciuda durerilor pe catre le resimte.

Se pare că, din păcate, ghinioanele se țin lanț după Mircea Solcanu. Viitorul actor, căci fostul prezentator urmează o facultate în acest sens, nu se confruntă doar cu problemele lui de sănătate, ci și cu boala mamei sale, care e acum imobilizată la pat. Fosta vedetă de la Acasă TV a făcut mărturisiri dureroase în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP', printr-un videocall.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență', a declarat Mircea Solcanu la Prima TV.

I s-a refăcut tumora la cap, iar mama lui e imobilizată la pat

Mircea Solcanu a povestit că tumora la cap i s-a refăcut. Conform spuselor lui, singura soluție pentru a se însănătoși este să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală.

Printre altele, el a mărturisit că la începutul anului a pierdut o ființă extrem de dragă, pe câinele lui Rich, pe care-l considera cel mai bun prieten.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu', a adăugat Mircea Solcanu, cu lacrimi în ochi.

Mircea Solcanu, 45 de ani, s-a retras de pe micul ecran în urmă cu mai bine de șapte ani. La scurt timp, el a suferit o operație pe creier, care nu a avut rezultatele dorite. Fostul prezentator a rămas fără auz la o ureche, motiv pentru care a solicitat de la statul român o pensie de handicap, sumă care nu pare să îl ajute prea mult.

Prima lună a anului a venit însă cu un ajutor financiar consistent pentru românii cu pensii mai mici de 1.600 de lei. Așadar, Mircea a avut o surpriză șocantă când în loc de 760 de lei cât primea în mod normal, a primit 2.000 de lei.

„Ieri am primit banii. O să păstrez talonul. Pentru cei cu pensiile mici, este un mare ajutor. Din păcate, e doar pentru luna ianuarie suma asta. Păi, făceam petrecere, dacă rămânea așa tot anul. După 3 ani în care nu am luat bursă, ci pensie, acum pensia mea a „bătut’ luna asta bursele pe care le iau colegii mei de facultate, la Actorie. Eu am o pensie de 760 de lei, acum am luat 2.000 de lei. Dacă rămânea așa, de 2.000 de lei, eram „like a boss’. Dar, de la 760 de lei, când primesc de obicei, la 2.000 de lei, cât am primit ieri, e un șoc pentru oricine‘, a spus Mircea Solcanu, acum ceva timp, potrivit impact.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img