vineri, 19 aprilie, 2024

DRAMA! O tanara de 24 de ani, UCISA DE O BANALA RACEALA! Familia si prietenii fetei sunt devastati

Distribuie:

Publicat:

Update – “La autopsie, plămânii ei erau plini de puroi!”

Primarul comunei Cobadin, Cornel Cocos, ne-a declarat ca tanaraLavinia Taraban ar fi ajuns la spital, dupa ce a mancat, intr-o seara, o felie de tort, in urma careia s-ar fi simtit rau. 

Fata a fost diagnosticata initial cu enterocolita, sustine edilul, a urmat tratament de specialitate timp de aproximativ o saptamana, dar starea acesteia a continuat sa se deterioreze. „Am auzit ca Lavinia respira foarte greu si obosea repede, iar la un moment dat, medicii au fost nevoiti s-o intubeze. Ulterior, si-a mai revenit, dupa care, iar i s-a facut rau. La priveghi, oamenii spuneau aseara ca la autopsie, plamanii ei erau plini de puroi”, a declarat pentru „Cuget Liber”, Cornel Cocos.

Lacrimi şi durere pentru Lavinia, o tânără de 24 de ani care a murit după o banală răceală. Zeci de prieteni au scris mesaje emoţionante pe Facebook. 

UPDATE – Din primele informaţii, cauza decesului ar fi fost o răceală la plămâni, cel mai probabil agravată de alte afecţiuni deja existente, însă informaţia nu a fost confirmată până la această oră. Cauza precisă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. 

Lavinia Taraban era din comuna Cobadin, însă de o vreme locuia în Constanţa. Ieri dimineaţă, tânăra de 24 de ani a murit după ceea ce părea a fi o simplă răceală, potrivit prietenilor săi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img