vineri, 26 aprilie, 2024

Drama traita de iubita lui Liviu Varciu! Anda Calin, sfasiata de durere: „Imi dadeai senzatia ca niciun rau nu ma poate atinge!”

Distribuie:

Publicat:

Au trecut șașe ani de când Anda Călin și-a pierdut tatăl. Nici acum iubita lui Liviu Vârciu nu a trecut peste suferința pe care i-a provocat-o trecerea în neființă a uneia dintre cele mai dragi persoane. Bruneta nu a vorbit public despre acest lucru, dar după tragedie a scris pe pagina ei de pe o rețea de socializare un mesaj cutremurător.

„Te iubesc, tăticule şi te voi iubi cu fiecare zi ce trece tot mai mult, pana la cer la tine si înapoi. ..stai nu, e prea puţin, mai bine pana la INFINIT, cum ne ziceam noi când mă cuprindeai în braţele tale puternice şi îmi dadeai senzaţia ca niciun rău nu mă poate atinge, atât timp cât tu mă ţii strâns acolo. De ce mi-a dat drumul?” a scris Anda Călin, pe pagina ei de Facebook, acum ceva timp.

Anda Călin și Liviu Vârciu, părinți pentru a doua oară.

Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit din nou părinți. Pentru celebrul cuplu, este al doilea copil împreună, pe când artistul mai are o fiică dintr-o relație anterioară. În urmă cu doar câteva zile, bruneta a născut un băiețel, îndeplinindu-i iubitului ei una dintre cele mai mari dorințe.

Se pare că cei doi copiii pe caer îi au împreună i-au făcut pe Anda Călin și Liviu Vârciu să se apropie mai mult, iar relația lor este din ce în ce mai puternică, dovada fiind chiar declarațiile de dragoste pe care și le fac cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp ei s-au despărțit, la scurtă vreme după botezul fiicei lor, însă, din fericire, separarea nu a durat foarte mult. Acum, sunt mai fericiți ca niciodată și își cresc împreună cei doi copii. Pe paginile lor de Instagram, fanii le urează zilnic să fie fericiți și sănătoși și să nu se mai despartă niciodată. 

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img