vineri, 19 aprilie, 2024

Drama unei tinere din Rusia careia sotul gelos i-a taiat ambele maini cu toporul. Margarita are acum un brat bionic si vrea sa-si creasca cei doi copii

Distribuie:

Publicat:

Margarita Grachyova, o tanara de 26 de ani careia sotul i-a taiat ambele maini cu toporul intr-o criza de gelozie, este convinsa sa ia viata de la capat, in urma atacului violent. Cu ajutorul medicilor, rusoaica are acum o proteza bionica pentru a-si putea ingriji cei doi copii. Margarita este supranumita „mama transformer” si recent a fost model intr-un pictorial inedit.

Viata Margaritei s-a transformat intr-un cosmar in decembrie 2017.

Dimitry Grachyov, sotul ei, era convins ca il inseala, asa ca a pus la cale un plan pentru a se razbuna.

Tanarul de 27 de ani si-a dus sotia cu masina intr-o padure. Acolo, a fortat-o sa ingenuncheze pentru a-si cere scuze si intr-un acces de furie i-a taiat ambele brate cu un topor, scrie Mirror.

Medicii au reusit sa-i salveze doar bratul stang, care ii asigura o mobilitate redusa. Hotarata sa aiba grija de cei doi copii, Margarita a vrut sa-i fie implantata o proteza bionica.

Margarita, alaturi de cei doi copii

Tanara mama a impresionat o lume intreaga prin vointa de care a dat dovada pentru a luat viata de la capat in urma atacului violent.

„Sexualitatea, cum se manifesta? Dupa tragedia din 11 decembrie 2017, mi s-a parut si uneori chiar cred ca nu mai sunt atractiva. Inainte eram o fata fara defecte, dar m-am tranformat intr-una fara maini, cu o multime de cicatrici pe bratul stang (…) Sincer, nu am invatat sa ma accept asa cum sunt.

„Uneori sunt suparata si deranjata de faptul ca bratul stang pare mai umflat si albastru din cauza ranilor. Si proteja neagra nu se potriveste cu rochia albastra. Si cand port o rochie scurta, se vad patru cicatrici mari pe picior. Sexualitatea nu este insa numai despre aspect, lungimea picioarelor si a parului. Uneori este ceva profund, din interior”, a precizat Margarita Grachyova, conform sursei citate.

Pe profilul ei de pe reteaua de socializare Vk, rusoaica scrie despre ea ca „mama-transformer, cu doi baieti si o pisica. Totul este in mainile tale chiar daca ai doar una”.

Intre timp, sotul ei, care a maltratrat-o, a fost condamnat la 14 ani de inchisoare pentru tentativa de omor, rapire si lovire.

Margarita spune ca acum este singura, dupa ce a inceput procesul de divort impotriva sotului incercerat.

„Nu am renuntat la viata personala, dar acum am alte prioritati”, a marturisit ea.

Rusoaica face scufundari si vrea sa invete sa faca sarituri cu parasuta. De asemenea, Margarita vrea sa scrie o carte despre violenta in familia, pornind de la experienta sa, cu ajutorul mamei sale care este jurnalista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img