vineri, 26 aprilie, 2024

Drama unui hușean : pe întuneric a confundat sticla de apa cu cea de diluant – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Neculai Păduraru, care peste doua luni împlinește vârsta de 50 de ani, a rămas fără un acoperiș deasupra capului . In urma cu doar o ora, la 5 dimineața, acesta s-a trezit și a vrut sa își facă o cafea . Pe întuneric, deoarece nu are curent electric, acesta a confundat o sticla in care se afla apa cu una in care era depozitat diluant . A turnat conținutul intr-o oala aflată pe plita, iar de acolo a izbucnit incendiul care i-a distrus toată locuinta .

 

Neculai este un om cuminte, cunoscut de apropiați și vecini ca un individ foarte optimist . Tot vecinii ne spun ca acesta aduna gunoaiele pe care le vede pe strada, deoarece ii place foarte mult ca orasul sa fie curat . De mai multe ori, acesta a maturat efectiv strada Costache Olareanu, nr.26, acolo unde acesta își are domiciliul.

Marin Lila, un barbat care locuiește in apropiere și care îl cunoaște pe Neculai s-a oferit sa îl ajute sa își renoveze o parte din locuinta dacă se găsesc oameni cu suflet mare care sa ii doneze materialele de construcție necesare . Pentru reabilitare i-ar trebui in prima faza căpriori de lemn, cuie și tabla . Iar mai apoi tencuiala, glet și vopsea . Toți cei care doresc sa ii întindă o mâna de ajutor bărbatului Neculai Păduraru, se pot deplasa pe strada Costache Olareanu, numărul 26 ori îl pot contacta pe Marin Lila la numărul de telefon :+40 (723) 025 493

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img