News Flash:

Drama unui tanar de doar 16 ani

30 Octombrie 2013
2430 Vizualizari | 1 Comentarii
Duminica 28 octombrie la camera de primiri urgente al spitalului :"Dimitrie Castroian" din Husi a fost adus in tanar in stare critica, acesta urmand sa fie transportat de urgenta la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sfanta Maria" Iasi.

Duminica in intervalul orar 06-07 dimineata la numarul unic de urgenta 112 s-a primit solicitarea pentru a se interveni la locuinta unui tanar de doar 16 ani care isi pierduse constiinta, paramedicii de la Smurd Husi au intervenit prompt la solicitare ajungand si acordandu-i lui Adrian Vasile primul ajutor, acesta urmand sa fie transportat de urgenta la spitalul municipal "Dimitrie Castroian" din Husi. Ajuns la camera de urgenta medicii l-au examinat si diagnosticat avand crize de epilepsie si imediat intrand intr-o stare comatoasa medicii vazandu-se obligati sa-l intubeze si sa fie transportat de urgenta la spitalul clinic de urgenta pentru copii "Sfanta Maria" din Iasi continuand sa fie asistat de respiratia artificiala pe toata durata transportului. Medici huseni au cerut si sprijinul elicopterului SMURD insa acesta era deja la o alta interventie.


dimitrie castroian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vianca  | #2203
Se5klart Granit! :) Jag hittade fasikktt en pe5 loppis ff6rra helgen, en "gallon" ff6r att vara exakt. Det ke4nns som ett fynd ff6r en tia. :)
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049977 (s)