vineri, 26 aprilie, 2024

Drama uriasa a Ozanei Barabancea dupa ce a slabit! Ce se intampla cu vedeta si cui cere ajutor?! Nimeni nu a stiut prin ce trece, mesajul ei disperat

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce in ultimul an soprana Ozana Barabancea a trecut prin foarte multe schimbari corporale si desi acum arata demential, drama ei a inceput abia dupa ce a slabit! Dupa ce vedeta a dat jos peste 25 de kilograme, in urma unei interventii chirurgicale la stomac, acum tine dieta si merge tot mai des la sala de sport. In plus, desi poarta un corset pentru modelarea taliei, nu este suficient.

Desi rezultatele se vad foarte bine si chiar daca acum arata cu adevarat incredibil, Ozana vrea si mai mult, ceea ce, in acest caz inseamna ca vrea, ca in cazul Adrianei Bahmuteanu, un lifting corporal. Soprana isi doreste o remodelare pentru ca depozitele de grasime sa dispara.

Tocmai din acest motiv Ozana Barabancea a publicat un mesaj pe contul ei oficial de Facebook in care cere recomandari prietenilor ei virtuali pentru a fi sigura ca apeleaza la cei mai buni specialisti in domeniu.

„In ultimele zile ma gandesc serios ca ar fi timpul sa caut o clinica specializata pentru a incepe un tratament intensiv de remodelare corporala….nu de alta, dar a trecut aproape un an de la interventia pe care am suferit-o si a venit VARA!

Ma gandesc ca mi-ar placea sa imi tonific corpul, sa-i fac un lifting si de ce nu, sa topesc depozitele de grasime, dar fara interventie chirurgicala ci cu aparate profesionale certificate medical. Puteti sa imi faceti niste recomandari, dragii mei? Multumesc!”, este mesajul disperat al Ozanei Barabancea care vrea neaparat sa isi recapete silueta din tinerete.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img