sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Drama Valentinei Pelinel! Fratele ei s-a stins la 10 zile dupa nastere. Cum il chema

Distribuie:

Publicat:

Cu toate ca Valentina Pelinel este mereu cu zambetul pe buze, ascunde o drama. Fratele ei a murit la 10 zile dupa nastere, din cauza unor probleme. Micutul nu a apucat sa fie botezat, dar se nascuse inainte de Craciun, asa ca pentru toata lumea el era Cristian.

„S-a nascut cu un an inaintea mea, tot in decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la sapte luni. N-a apucat sa traiasca decat zece zile si a murit. Si eu m-am nascut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emotii si cu mine.

Drama Valentinei Pelinel

Durerea a fost foarte mare, ne e greu sa vorbim despre asta. Nu am fost niciodata la mormantul lui, nu am vorbit niciodata cu mama despre asta. Il chema Cristian, pentru ca se nascuse inainte de Craciun, dar n-a apucat sa fie botezat”, a povestit vedeta, afectata de aceasta tragedie din familia sa.

De altfel, fostul model nu trece nici acum printr-o perioada foarte buna, dat fiind faptul ca sotul ei a ajuns din nou la inchisoare. Insa, nu numai Valentina este plina de regrete, ci si sotul ei. Omul de afaceri este suparat ca a lasat-o singura tocmai cand se pregateste sa aduca pe lume doua fetite gemene. Necazul s-a abatut asupra lui, nesperand ca dupa patru ani petrecuti dupa gratii sa ajunga din nou acolo.

„Au fost patru ani si trei luni de sacrificii. Dupa aceasta perioada, o sa merg cel putin o luna de zile la psihiatrie, pentru ca sa nu credeti ca o perioada asa de lunga nu lasa urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seara. Patru ani si trei luni… chiar daca par neschimbat in exterior, in interior traiesc multe framantari”, a spus Borcea la iesirea din inchisoarea de la Jilava, pe data de 2 iulie 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img