joi, 28 martie, 2024

DRAMATIC! Simona Halep a suferit cea mai DURA infrangere din ultimii ani

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Toronto, dupa ce a fost invinsa fara drept de apel de ucraineanca Elina Svitolina. Halep nu a avut nicio sansa si a pierdut in doua seturi cu scoruri identice 6-1, 6-1. Simona Halep nu a avut absolut nicio sansa in fata Elinei Svitolina. In primul set, ucraineanca a castigat cinci game-uri consecutive, singurul game castigat de Halep in primul set a fost la scorul de 1-5.

Nici setul secund nu a fost mai bun pentru Halep, care s-a impus tot intr-un singur game, insa diferenta au facut-o numeroasele erori nefortate ale romancei. Meciul a amintit de finala de la Roland Garros, acolo unde Halep s-a intrecut in erori nefortate si mingi oferite cadou adversarului.

Romanca a facut enorm de multe greseli, 3 duble erori si 34 nefortate, avand 9 winners. Svitolina a realizat 8 mingi direct castigatoare, a comis 16 erori nefortate, a avut 2 asi si 3 duble greseli. Halep a avut procentaje slabe la ambele servicii (43%-84% la primul, 35%-41% la al doilea).

Momentul slab al Simonei nu a putut fi oprit nici de antrenorul Darren Cahill, cu care s-a consultat intre seturi.

Aceasta este cea mai drastica infrangere pentru Simona Halep din ultimii 4 ani. Precedenta corectie de acest gen suferita de numarul 2 WTA a fost in 2013, la Miami, cand Sara Errani a invins-o cu 6-1, 6-0. In finala, Svitolina o va infrunta pe daneza Caroline Wozniacki, care s-a impus cu 6-2, 6-3 in fata americancei Sloane Stephens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img