joi, 25 aprilie, 2024

DRAMATIC! Un bebelus in varsta de 8 luni a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale

Distribuie:

Publicat:

Acuzatii grave la adresa mai multor doctori, dupa moartea unui bebelus de 8 luni din Ramnicu Valcea. Mama copilului da vina pe medicii pediatri. O femeie din Valcea sustine ca bebelusul ei de 8 luni a murit din cauza unor medici pediatri care au pus diagnostic gresit copilului ei. Dupa mai multe consultatii si internari in spitalele din Ramnicu Valcea, micuta a fost trimisa la Bucuresti, la Institutul “Matei Bals”, unde s-a stins in scurt timp. Drama familiei a inceput acum doua saptamani, cand fetita a facut febra. Mama s-a alarmat si a sunat la medicul de familie. Doctorita a venit acasa a doua zi, dar a considerat ca micuta e bine, spun parintii.
„Am sunat inapoi pediatra, a doua care a consultat-o si i-am spus: “Doamna, fetita nu se simte bine! N-am ce sa va fac, am plecat la un congres”, Elena, mama bebelusului.

Dupa cateva zile, timp in care starea micutei s-a inrautatit, familia a dus-o la Spitalul Judetean Ramnicu Valcea. Acolo, medicii le-au spus ca are hepatita acuta. La scurt timp, i-au anuntat ca e suspecta de hepatita B si C. Si i-au trimis la Spitalul de Boli Infectioase nr. 2 din oras. Unul dintre medicii de garda i-a anuntat insa pe parinti ca fetita nu are hepatita. A doua zi, familia s-a intors cu ea la spitalul judetean.
“Au vrut sa ne interneze din nou la boli infectioase ca fetita are hepatita C. N-a mai asteptat. A zis “duceti-va la Matei Bals”. Doctorul i-a luat analize. Nu a mai asteptat sa apara rezultatul. A zis ca a primit telefon de la doctorul de la Matei Bals sa-i faca tratamentul pentru hepatita C. Cu cat ii facea injectii si antibiotic, cu atat fetita se simtea mai rau”, spune Elena, mama bebelusului, potrivit stiri.tvr.ro.
De acolo a ajuns cu salvarea la institutul “Matei Bals” din Capitala, unde s-a stins.
“Este vorba de un copil cu o prezentare foarte tardiva la spital. Din analiza facuta de catre conducerea spitalului rezulta ca conduita a fost conform standardelor”, a declarat purtator de cuvant al Institutul Matei Bals. Potrivit familiei, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis o ancheta dupa moartea copilului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img