News Flash:

Dreptul de a conduce în Europa, obţinut contra sumei de 500 de euro

14 August 2022
309 Vizualizari | 0 Comentarii
b5cb9e2a 43f6 40de b9a1 b9ac6ffab89c

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia, care s-a dovedit a fi falsificat.
În data de 05 august a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 32 de ani.
În baza analizei de risc pe linia documentelor de călătorie false sau falsificate, s-a efectuat un control amănunţit, colegii noștri descoperind asupra tânărului un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care avea imprimate fotografia şi datele de identificare ale acestuia.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind fals.
Cu privire la document, bărbatul a declarat că în cursul anului trecut, în timp ce se afla la muncă în Franţa, a obţinut prin intermediul unui conaţional, contra sumei de 500 de euro, un permis de conducere fals, deoarece nu mai avea dreptul de a conduce pe teritoriul Franței.  
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040592 (s)