vineri, 26 aprilie, 2024

Drob savuros, ca la bunica de gustos! Cea mai tare reteta!

Distribuie:

Publicat:

Ingrediente:

organele de la un miel: ficatul, rinichii, plamanii, inima
250 gr carne de miel
400 gr ceapa si usturoi verde
400 gr marar si patrunjel verde
oua batute (pentru fiecare 1 kg de compozitie folosesc 8 oua batute)
sare
piper
ulei de floarea soarelui
prapure

Mod de preparare:

Organele si carnea se taie cuburi mari si se calesc in tigaie cu ulei de floarea soarelui, sare si piper. Apoi le dam deoparte si le lasam la scurs. 25% din compozitie se taie cuburi, restul se toaca la masina. Ceapa si usturoiul verde se toaca marunt si se prajesc in tigaia in care am calit organele.
Lasati sa se evapore toata apa din tigaie. Mararul si patrunjelul se toaca “aproape fin”. Toate se amesteca bine. Cum spuneam, pentru fiecare 1 kg de compozitie amestecati 8 oua batute omleta.
Asezonati cu sare si piper. Inveliti compozitia intr-un prapure si dati la cuptor la 140 grade CelsiusC, pentru 50 de minute.
Se serveste rece si, optional, cu mustar alaturi.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img