marți, 23 aprilie, 2024

Drum comunal din judetul Vaslui, inaugurat in prezenta vicepremierului Romaniei -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Vicepremierul Paul Stanescu a fost intampinat cu paine si sare, marti, 23 octombrie, in comuna vasluiana Stefan cel Mare, unde a participat la inaugurarea unui drum comunal in localitatea Brahasoaia, in lungime de peste 4 km, asfaltat cu finantare prin PNDL.

Astfel, comuna Stefan cel Mare reuseste sa asfalteze in totalitate drumurile satesti in patru din cele sapte sate componente.

Acesta a asistat la o slujba de sfintire si a taiat panglica inaugurala, alaturi de prefectul Eduard-Andrei Popica, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, si de primarul comunei, Mihai Moraru.

”PNDL este un program care merge catre toate comunitatile in aceasta tara. Sigur, cu o floare nu se face primavara, trebuie sa dezvoltam toate localitatile tarii. Judetul Vaslui, ca si judetul Olt, de unde sunt eu, nu sunt judete prea bogate si cred ca statul e obligat sa puna la dispozitie toata infrastructura”, a spus vicepremierul.

Paul Stanescu a fost prezent si la Ziua Recoltei din comuna Stefan cel Mare, unde a stat de vorba cu producatori locali si a gustat cateva produse traditionale, apreciind ca tuica pe care a gustat-o este mult mai buna decat cea de la Olt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img