miercuri, 24 aprilie, 2024

Drumuri inchise din cauza viscolului! Se intampla in Romania

Distribuie:

Publicat:

Circulatia rutiera pe Drumul National 7 C – Transfagarasan este intrerupta, luni, pentru toate categoriile de autovehicule intre Balea Lac si Balea Cascada ca urmare a vizibilitatii reduse provocate de viscol si de ceata, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). De asemenea, pe sectorul respectiv de drum exista pericol de producere a avalanselor.

Potrivit CNAIR, luni, la pranz, circulatia rutiera a fost inchisa temporar pe Transfagarasan (DN 7 C), intre Balea Lac si Balea Cascada, pentru toate categoriile de autovehicule.

Decizia a fost luata ca urmare a vizibilitatii reduse provocate de viscol si de ceata.

“Atentionam totodata participantii la trafic de existenta riscului de producere de avalanse, pe sectorul mentionat, ca urmare a depunerii consistente de zapada pe versanti”, anunta CNAIR.

La randul lor, reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au precizat ca decizia a fost luata pentru cateva ore, astfel incat sa permita indepartarea zapezii de pe carosabil.

De asemenea, CNAIR reaminteste ca este inchis circulatiei, din cauza conditiilor meteorologice, si sectorul de drum Ranca – Obarsia Lotrului de pe Transalpina (DN 67 C).

CNAIR recomanda soferilor sa respecte semnalizarile rutiere si restrictiile instituite temporar, dar si sa aiba autovehiculele echipate pentru circulatia in conditii de iarna in cazul in care tranziteaza zonele montane afectate de ninsori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img