News Flash:

DSP VASLUI invita medicii la examen pe 12 iunie.

21 Mai 2014
2233 Vizualizari | 0 Comentarii
Directia de Sãnãtate Publicã (DSP) Vaslui anunta medicii cã Ministerul Sanatatii organizeazã, in ziua de 12 iunie, examenul pentru obtinerea gradului primar pentru medicii, medicii dentisti si farmacistii cu o vechime de minim 5 ani in specialitatea pot sa ravneasca la ridicarea gradul profesional, efectuatã panã la data de 31 ianuarie 2015.

Examenul va aveam loc in centrele universitare medicale care pot asigura conditiile optime de organizare si desfasurare a tuturor probelor prevãzute in tematicile specialitatilor solicitate, precum si componenta comisiilor de examinare pentru specialitatile respective.

“Candidatii vor depune dosarele de inscriere pentru examen la directiile de sãnãtate publicã din centrele universitare Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara, Targu Mures, Arad, Brasov si Galati, respectiv la directiile medicale ale ministerelor cu retea sanitarã proprie, in perioada 5-19 mai, inclusiv. Cadrele didactice si de cercetare stiintifica medicalã vor depune dosarele de examen in aceeasi perioadã, la sediul Ministerului Sanatatii”, a declarat Mihaela Topliceanu, purtãtorul de cuvant al DSP Vaslui.

Listele nominale ale candidatilor admisi, presedintii comisiilor, data, locul si ora de prezentare la examen se vor afisa, pe 10 iunie, pe site-ul Ministerului Sanatatii, la rubrica “Informareconcursuri si examene”. Taxa pentru examen este de 550 lei, achitatã pe numele candidatului prin ordin de platã sau mandat postal. Examenul va consta in probe clinice si proba practicã, conform tematicilor specialitatii respective. Fiecare probã de examen in parte este eliminatorie dacã nu se obtine minim nota 8,00. Media minimã de promovare si confirmare in gradul profesional de medic/medic dentist/farmacist primar este 8,00. Tematicile sunt afisate de asemenea pe site-ul Ministerului Sanatatii, la rubrica “Informare-concursuri si examene”.vaslui dsp vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0977 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032091 (s)